HIGH5 Energy Drink - Energy Drink Caffeine Hit

  • Bevat 140mg cafeïne per 500ml
  • Verhoogt en onderhoudt je uithoudingsniveau
  • Helpt hydratatie tijdens wedstrijden en trainingen
  • Geschikt bevonden voor de moeilijkste en zwaarste wedstrijden
  • Zachte smaak en verfrissend
  • Geschikt voor vegetariërs

EnergySource X’treme bevat een hoge dosis cafeïne. De X’treme is gemaakt voor een éénmalige cafeïne dosis. Sporters gebruiken de cafeïne boost vooraf of tijdens wedstrijden of naar het einde van een duurtraining. Wanneer je deelneemt aan zwaar belastende sportevenementen, verhoogt cafeïne de uithouding en capaciteit. Dat wil zeggen dat je dieper kan gaan dan voorheen! Het helpt ook je concentratie- en reactievermogen verbeteren.

EnergySource X’treme is dezelfde formule als de EnergySource met uitzondering van magnesium en cafeïne (140mg/500ml). Het is niet geschikt om er een volledige training of wedstrijd mee af te werken. Buitensporig gebruik van cafeïne kan leiden tot bijwerkingen als hoofdpijn, duizeligheid en maag/darm klachten. Indien je toch wenst volledige trainingen of wedstrijden met een hoge cafeïne dosis af te werken, dan raden wij je aan om de EnergySource+ te gebruiken die een lagere cafeïne inhoud heeft (28mg/500ml).

Sporadisch ondervinden sommige sporters dat cafeïne de kans op krampen vergroot, dus probeer dit product altijd eerst op training en daarna pas in een wedstrijd. Indien je tijdens de race geen extra cafeïne wil gebruiken, schakel dan over naar onze standaard EnergySource.

Als onderdeel van ons DRUG FREE beleid, hebben wij voorraad van onze geteste producten op verboden middelen. Neem contact op met ons indien je geteste producten zou nodig hebben. Dit zal worden opgestuurd met het certificaat van ons bevoegd labo. Onthoud, wij gebruiken geen verboden middelen en hebben nog nooit een mislukte test gehad.

Smaken:

  • Citrus

Verpakking:

  • 1,4kg
  • 12 x 47g

Ingrediƫnten:

MALTODEXTRINE, FRUCTOSE 32%, SUCROSE, VOEDINGSZUREN (E330, E296), MAGNESIUMGLUCONAAT, ZUURTEREGELAARS (E331, E332), CALCIUMGLUCONAAT, NATUURLIJKE AROMA’S (CITROEN, LIMOEN), ZEEZOUT 0,3%, CAFÉINE.

Allergenen:

Zie vetgedrukte ingrediënten voor allergenen.

Al onze producten werden met de grootste zorg ontwikkeld, en tot in het kleinste detail geoptimaliseerd door uitgebreid wetenschappelijk onderzoek. De High5 sportvoeding is bestemd voor iedereen die op een verantwoorde manier sport beoefent en zijn grenzen op een gezonde manier wil verleggen!

Ik wens je veel plezier bij het bezoeken van deze site, en veel sportgenot uiteraard samen met High5 .