HIGH5 Energy Gummies - Energy Gummies

NIEUW IN HET GAMMA

  • 21gr koolhydraten 
  • Bevat natrium en kalium
  • Vitamine B6
  • Natuurlijke smaken
  • Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Het energieniveau hoog houden is belangrijk voor elke uithoudingsoefening om de prestaties te handhaven en om je langer goed te voelen. Vol met zowel smaak als energie, helpen deze gummies je om het meeste uit je activiteit te halen en je langer op je best te houden.

Elk hersluitbaar zakje bevat zes gummies, die kunnen worden genomen wanneer en wanneer ze nodig zijn. Stop gewoon een zak met gummies in je zak voor die kortere afstanden of gebruik ze om je energieniveaus tussen gels bij te vullen.

Als onderdeel van ons DRUG FREE beleid, hebben wij voorraad van onze geteste producten op verboden middelen. Neem contact op met ons indien je geteste producten zou nodig hebben. Dit zal worden opgestuurd met het certificaat van ons bevoegd labo. Onthoud, wij gebruiken geen verboden middelen en hebben nog nooit een mislukte test gehad.

 Smaken:

  • Bessen

Verpakking:

  • 26g

Ingrediƫnten:

Glucosestroop, suiker, gemodificeerd zetmeel, natriumcitraat, voedingszuren (citroenzuur, appelzuur), kaliumcitraat, concentraten van wortel, zwarte bes en kers, natuurlijke aroma's, plantaardige olie (kokosnoot, raapzaad), glazuurmiddel (carnauba-was), pyridoxine hydrochloride.

Allergenen:

Zie vetgedrukte ingrediënten voor allergenen.

Al onze producten werden met de grootste zorg ontwikkeld, en tot in het kleinste detail geoptimaliseerd door uitgebreid wetenschappelijk onderzoek. De High5 sportvoeding is bestemd voor iedereen die op een verantwoorde manier sport beoefent en zijn grenzen op een gezonde manier wil verleggen!

Ik wens je veel plezier bij het bezoeken van deze site, en veel sportgenot uiteraard samen met High5 .