HIGH5 Recovery Bar - Recovery Bar

  • Rijk aan eiwitten voor spiergroei en -behoud 
  • 24 g koolhydraten
  • Lichte textuur 
  • Met chocoladedelaag voor een geweldige smaak 
  • Geschikt voor vegetariërs

Recovery Bar is een bron van eiwitten en koolhydraten met een lichte textuur en geweldige smaak, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is na een zware sessie. De ingrediënten die in deze wetenschappelijk geformuleerde mengeling van eiwitten en koolhydraten worden gebruikt, bevorderen het herstel van de normale spierfunctie na inspanning en dragen bij aan de groei en instandhouding van spiermassa.

Spieren worden pijnlijk en stijf als ze tijdens het sporten gestrest raken. De uitputting van spierglycogeen (spiercarburatoren) kan de spierfunctie verstoren, wat leidt tot vermoeidheid en verminderde trainingsprestaties. De unieke vormen van eiwitten en koolhydraten in ProteinBar zijn gekozen om ervoor te zorgen dat u zich herstelt na een intensieve, langdurige oefening en u kunt klaarstaan ​​om te presteren tijdens uw volgende training.

Als onderdeel van ons DRUG FREE beleid, hebben wij voorraad van onze geteste producten op verboden middelen. Neem contact op met ons indien je geteste producten zou nodig hebben. Dit zal worden opgestuurd met het certificaat van ons bevoegd labo. Onthoud, wij gebruiken geen verboden middelen en hebben nog nooit een mislukte test gehad.

Smaken:

  • Banaan-vanille
  • Dubbele chocolade

Verpakking:

  • 25 x 50g

Ingrediënten:

Recovery Bar BananaVanilla

MELKEIWIT, GLUCOSESTROOP, INVERTSUIKERSTROOP, SUIKER, SOJA-EIWIT, CACAOBOTER, VOLLE MELKPOEDER, CACAOMASSA, MAGEREMELKPOEDER, SOJA-OLIE, NATUURLIJK AROMA, EMULGATOR (SOJALECITHINE).

Recovery Bar Double Chocolate

MELKEIWIT, GLUCOSESTROOP, INVERTSUIKERSTROOP, SUIKER, SOJA-EIWIT, CACAOBOTER, CACAOMASSA 3,6%, VOLLEMELKPOEDER, VETARME CACAO 2,1%, SOJA-OLIE, NATUURLIJK AROMA, EMULGATOR (SOJALECITHINE), ZOUT.

Allergenen:

Zie vetgedrukte ingrediënten voor allergenen.

Al onze producten werden met de grootste zorg ontwikkeld, en tot in het kleinste detail geoptimaliseerd door uitgebreid wetenschappelijk onderzoek. De High5 sportvoeding is bestemd voor iedereen die op een verantwoorde manier sport beoefent en zijn grenzen op een gezonde manier wil verleggen!

Ik wens je veel plezier bij het bezoeken van deze site, en veel sportgenot uiteraard samen met High5 .