HIGH5 Sports Bar - SportsBar -> wordt Energy Bar

  • Eenvoudige en complexe koolhydraten van fruit en haver 
  • Lichte chocolade- of yoghurtcoating voor geweldige smaak 
  • Makkelijk te kauwen 
  • Geschikt voor vegetariërs

SportsBar is een gezonde snack met een balans van eenvoudige en complexe koolhydraten van haver en fruit. Het heeft een chocolade (caramel) of yoghurt-coating (bes) en smaakt heerlijk. HIGH5 sportrepen zijn zacht, zoet, gemakkelijk te kauwen en worden niet hard in de kou.

SportsBar kan overal worden gebruikt, tijdens trainingsritten of trekking, tijdens meerdaagse evenementen, na het hardlopen of als onderdeel van een programma voor het laden van koolhydraten voorafgaand aan een grote wedstrijd. Wist u dat koolhydraten bijdragen aan de normale hersenfunctie? Dat omvat uw mentale prestaties, alertheid en aandacht. Grijp een SportsBar voor onderweg, tijdens het studeren, werken of sporten.

Als onderdeel van ons DRUG FREE beleid, hebben wij voorraad van onze geteste producten op verboden middelen. Neem contact op met ons indien je geteste producten zou nodig hebben. Dit zal worden opgestuurd met het certificaat van ons bevoegd labo. Onthoud, wij gebruiken geen verboden middelen en hebben nog nooit een mislukte test gehad.

Smaken:

  • Bessen
  • Caramel

Verpakking:

  • 25 x 55g

Ingrediƫnten:

SportsBar Berry

GLUCOSE, HAVERVLOKKEN 17%, ROZIJNEN 14%, SUIKER, RIJSTEBLOEM, CACAOBOTER, MALTODEXTRINE, VEENBESSEN 2,8%, HONING, YOGHURT IN POEDERVORM (MELK), LACTOSE (MELK), NATUURLIJKE AROMA’S, TARWE GLUTEN, TARWEMOUT, VOEDINGSZUREN (E330), BLAUWE BOSBES 0,2%, ZOUT, EMULGATOR (SOJALECITHINE), DRUIVENSAP, ZONNEBLOEMOLIE.

SportsBar Caramel

GLUCOSESTROOP, HAVERVLOKKEN, ROZIJNEN, SUIKER, RIJSTMEEL, MALTODEXTRINE, CACAOBOTER, VOLLEMELKPOEDER, HONING, CACAOMASSA, GECONDENSEERDE MELK (GEZOET), PALMOLIE, TARWEGLUTEN, TARWEMOUT, GEKARAMELISEERDE STROOP 0,4%, GLUCOSE, NATUURLIJKE AROMA’S, ZOUT, EMULGATOR (SOJALECITHINE, MONO- EN DIGLYCERIDEN VAN VETZUREN).

Allergenen:

Zie vetgedrukte ingrediënten voor allergenen.

Al onze producten werden met de grootste zorg ontwikkeld, en tot in het kleinste detail geoptimaliseerd door uitgebreid wetenschappelijk onderzoek. De High5 sportvoeding is bestemd voor iedereen die op een verantwoorde manier sport beoefent en zijn grenzen op een gezonde manier wil verleggen!

Ik wens je veel plezier bij het bezoeken van deze site, en veel sportgenot uiteraard samen met High5 .